Hur VPNTopp.se finansierar sin verksamhet

Här på VPNTopp.se skriver vi om olika ämnen som har med webbsäkerhet och integritet på nätet att göra. Målet med vår verksamhet är att bidra med värdefull, ärlig och hjälpsam information så att du kan ta de bästa besluten för dig när det kommer till att vara trygg när du surfar online. 

Vi testar och recenserar olika typer av VPN-tjänster samt listar dem här på vår webbplats så att du kan ta del av information på ett enkelt sätt. Vi vet hur viktigt det kan vara att ha kontroll över vem eller vilka som får tillgång till din känsliga information. Med en bra VPN kan du göra vad du vill på nätet utan spanande ögon, så länge du inte gör något olagligt med din VPN är det fritt fram att använda en sådan tjänst. Vi vill förenkla sökande efter den bästa VPN-tjänsten för dig och bidra med information som kan vara viktigt att känna till.

Vi lägger ner väldigt mycket tid på att driva och fylla den här webbplatsen med värdefullt innehåll som faktiskt kan hjälp dig på traven mot ett bra beslut vad det gäller webbsäkerhet för dig! 

För att finansiera den här verksamheten använder vi oss av så kallad affiliate-marketing, som innebär att när du klickar på en av våra länkar som tar dig vidare till en VPN-tjänst, och registrerar dig hos dem så får vi en liten provision på ditt köp. Hur stor ersättningen är beror på vilken aktör det handlar om. Utan denna ersättning hade vi inte kunnat driva VPNTopp.se och det är det som får verksamheten att gå runt ekonomiskt. 

Har du några funderingar eller frågor kring informationen på den här sidan är du välkommen att kontakta oss när som helst, så gör vi vårt bästa för att svara på dina frågor!

Vårt mål och önskan är att VPNTopp ska vara den bästa sidan i Sverige för integritet och säkerhet på nätet. Vi recenserar och testar olika VPN-tjänster, samt uppdaterar dig kring viktiga nyheter inom VPN och säkerhet på nätet.

Copyright ©2020 - 2023 VPNTopp - Value Marketing Ltd. Alla rättigheter förbehållna.