Om oss

Här på VPNTopp.se jämför och recenserar vi olika VPN-tjänster så att du lättare ska kunna hitta en VPN som fungerar bra för dig och dina behov.

Att använda VPN har blivit mer och mer populärt bland svenskar och i andra delar av världen. Vad beror det på? Jo, behovet av att skydda din känsliga information och vara anonym när du surfar på nätet har blivit allt mer av intresse.

Det kan dock vara svårt att hitta rätt VPN bara sådär, utan att forska lite först kring vad de alla har att erbjuda och hur det hela fungerar. På den här webbplatsen strävar vi efter att förenkla den här processen så att du slipper spendera flera timmar med att läsa igenom varje VPN:s hemsida och information. Här samlar vi allt du behöver veta i en bra sammanfattning med direktlänkar till den aktuella tjänstens hemsida, där du kan läsa mer och registrera dig om du vill!

Våra recensioner är alltid opartiska och vi drar ingen nytta av att framställa en tjänst bättre än vad den egentligen är. Alla användares upplevelser behöver dock inte vara samma, beroende på olika omständigheter, men den generella bedömningen är den du får av oss så att du själv kan jämföra och göra ett bra val för dig.

När vi här på VPNTopp.se gör våra bedömningar och jämförelser av olika VPN-tjänster så tittar vi först och främst på hastigheten, användarvänligheten, antal servrar och antal länder, samt hur kundsupporten ser ut. Det är viktigt att man väljer en VPN som kan koppla upp sig på svenska servrar om man vill kunna låsa upp svenskt innehåll på nätet när man är utomlands.

Priset på en VPN-tjänst varierar men är ganska liknande. Det finns dock de tjänster där du kan betala så lite som 15 kr i månaden om du signar upp dig på exempelvis 3 år med tjänsten. Då dras hela beloppet direkt och du behöver inte fundera på din VPN under tre års tid. Ganska skönt!

Det ploppar upp allt fler VPN-tjänster på marknaden och det är en stor konkurrens bland de olika bolagen. De flesta har liknande funktioner och tjänster, men vissa sticker ut lite extra med ovanligt snabb hastighet eller många länder att erbjuda etc. Fundera över vad dina behov är innan du väljer VPN. Vill du bara använda tjänsten till att anonymisera din IP:adress eller vill du kanske kunna låsa upp geo-blockeringar hos Netflix för att komma åt andra länders filmer och TV? Allt detta är möjligt med en bra VPN.

Låt oss på VPNTopp.se bli din guide i VPN-djungeln så att du slipper slösa pengar och onödig tid på tjänster som inte uppfyller dina eventuella behov!

Vårt mål och önskan är att VPNTopp ska vara den bästa sidan i Sverige för integritet och säkerhet på nätet. Vi recenserar och testar olika VPN-tjänster, samt uppdaterar dig kring viktiga nyheter inom VPN och säkerhet på nätet.

Copyright ©2020 - 2023 VPNTopp - Value Marketing Ltd. Alla rättigheter förbehållna.