MacSentry Recension

MacSentry-VPN-Logo-VPNtopp

"MacSentry är en komplett VPN-tjänst som även innehåller många användbara ytterligare verktyg"

80

Fördelar och nackdelar

  • pros 1
  • pros 2
  • pros 3
  • cons 1

Egenskaper

Pris
$3,58
Erbjudande
Upp till 64%
Kundservice
24/7
Pengar tillbaka garanti
7 dager
Arbetar på
Reklam

Content sample

Vanliga frågor och svar om VPN

Hur väljer jag rätt VPN för mig?
Det kan kännas som en djungel där ute när du är på jakt efter den bästa VPN-tjänsten där ute. Många har liknande funktioner, men vissa är lite snabbare än andra och vissa mer anpassade för att avblockera Netflix i andra länder till exempel. De flesta VPN-tjänster på marknaden idag kan erbjuda en hög kryptering och relativt snabb hastighet, men vissa är snäppet vassare än andra. Detta beror på att de har fler servrar i flera olika länder.

För att hitta rätt VPN för dig och dina behov måste du först fundera över vad du behöver din VPN till och vad du förväntar dig. Vill du bara ha din VPN en vecka eller behöver du den för ditt jobb kanske? En annan viktig fråga är såklart vilket land/länder du är intresserad av att låsa upp innehåll hos. Var noga med att se efter så att Sverige finns med på listan över länderna, om du vill kunna låsa upp svenskt innehåll utomlands.

Använd sedan vår topplista på den här sidan, över bästa VPN i Sverige just nu, för att lära dig mer om de olika tjänsterna och vad du har att vänta dig. Du får en prisbild och information om kryptering och hur informationen skyddas, samt en jämförelse mellan de olika tjänsterna på listan.
Gratis eller betald VPN - vilket är bäst?
Att använda en gratis VPN kan vara lämpligt i vissa sammanhang, men det är inget du vill hålla på med i längden. Om du ska åka utomlands en vecka eller liknande kan det vara en bra idé om du fortfarande vill kunna använda svenska streamingtjänster etc.

Men om du ska använda din VPN dagligen eller iallafall väldigt ofta är det ingen ide att hålla på med gratisabonnemang hit och dit. Det kommer bara bli krångligt och ta en massa extra tid. Generellt sett är det alltid bäst att betala för din tjänst så att du får en bra VPN.
Vilka är fördelarna med VPN?
De främsta fördelarna med en VPN är att du döljer din IP:adress för spanande ögon och att du kan surfa tryggt och säkert på nätet utan att vara orolig för olika intrång eller inhämtning av information om vad du gör. En annan stor fördel med VPN och som många använder tjänsten till, är för att avblockera geo-blockeringar hos exempelvis Netflix eller andra streamingtjänster. På så sätt kan du titta på amerikanska Netflix eller något annat land. Innehållet skiljer sig nämligen åt en del hos de olika ländernas Netflix.
Är det lagligt att använda VPN?
Ja, det är helt lagligt att använda VPN och väldigt många gör det idag. Fler och fler faktiskt. Så länge du inte använder din VPN i olagligt syfte för att begå brott så är det absolut tillåtet att skydda din IP:adress online och avblockera geo-blockeringar.
MacSentry-VPN-Logo-VPNtopp

"MacSentry är en komplett VPN-tjänst som även innehåller många användbara ytterligare verktyg"

80

Vårt mål och önskan är att VPNTopp ska vara den bästa sidan i Sverige för integritet och säkerhet på nätet. Vi recenserar och testar olika VPN-tjänster, samt uppdaterar dig kring viktiga nyheter inom VPN och säkerhet på nätet.

Copyright ©2020 - 2023 VPNTopp - Value Marketing Ltd. Alla rättigheter förbehållna.