Se på HBO Max utomlands - med bästa VPN

HBO Max (som tidigare hette HBO Nordic) är en av de mest populära streamingsajterna i Sverige och om du har ett abonnemang hos dem vill du kanske även kunna titta på HBO Max utomlands? Då bör du känna till att detta endast är möjligt om du registrerar dig hos en så kallad VPN-tjänst som kan omvandla din IP-adress till en svensk adress. Utan denna funktion kan du inte låsa upp de starka geoblockeringar som de olika streamingplattformarna använder sig av.

Sajter som HBO Max och SVT Play med flera har bara rättigheter att visa sitt material inom sitt lands gränser, så när du reser utomlands och ska öppna upp appen för att titta på din favoritserie eller film kommer du märka att innehåller är blockerat. En bra VPN låser upp den blockeringen på helt laglig väg och många använder VPN till just detta ändamål.

Det finns också andra fördelar med att använda en VPN, såsom att du kan surfa anonymt på nätet utan att behöva oroa dig för bedrägerier eller försök till hacking av dina enheter. Du kommer också ha möjligheten att låsa upp andra länders innehåll, om du till exempel vi kolla in utbudet hos amerikanska eller kanadensiska Netflix!

Titta på HBO Max utomlands med ExpressVPN

Det som händer när du använder en VPN för att titta på HBO Max gratis är att du kopplar upp dig på en annan svensk server och får på så sätt en svensk IP-adress, även om du befinner dig i ett annat land. HBO Max kommer sedan att känna av detta när du surfar in på sajten och allt material kommer att låsas upp direkt. När du använder en bra VPN-tjänst kan du koppla på din VPN på några få sekunder.

Ju fler svenska servrar en VPN har desto bättre och snabbare uppkoppling och hastighet kan du få. ExpressVPN är en av de absolut bästa tjänsterna för att titta på HBO Max utomlands eftersom de har många svenska servrar och en väldigt enkel app. Priset är absolut rimligt även om ExpressVPN är en av de dyrare aktörerna i sammanhanget. Det skiljer dock bara några kronor hit och dit när det kommer till VPN:s.

Se HBO Max utomlands med ExpressVPN

Hur du gör för att titta på HBO Max med ExpressVPN

  1. Klicka dig vidare till ExpressVPN via knappen här ovan
  2. Registrera dig hos ExpressVPN (du har 30 dagar pengarna tillbaka garanti)
  3. Ladda ner mjukvaran
  4. Installera mjukvaran (ta hjälp av kundsupporten om du har problem)
  5. Öppna appen och välj Sverige som “vald position”
  6. Klicka på den stora startknappen
  7. Din VPN kopplar upp sig på några sekunder
  8. Du kan nu surfa in på HBO Max och komma åt allt material
Se HBO Max utomlands med ExpressVPN

Snabb ExpressVPN recension

ExpressVPN är en av de äldsta VPN-tjänsterna på marknaden då de lanserades redan 2009, när det inte var lika inne med VPN som det är idag. De har haft lång tid på sig att utveckla sin verksamhet och gör den stabil - vilket märks. Även om de kanske inte har flest servrar av alla VPN:s just nu så kan de leverera riktigt bra kvalite för dig som vill låsa upp geoblockerat innehåll när du är utomlands eller hemma i Sverige.

ExpressVPN har 160 stycken servrar i 94 olika länder, men de har också många av dem servrarna i Sverige. Därför är detta en perfekt tjänst om du vill titta på HBO Max utomlands eller låsa upp exempelvis amerikanska Netflix.

Du installerar ExpressVPN hur enkelt som helst, men om du behöver hjälp på vägen kan du alltid höra av dig till deras support som finns tillgänglig dygnet runt. Man får möjligheten att prova på deras VPN i 30 dagar och får pengarna tillbaka om du inte är nöjd med tjänsten. Vi här på VPNTopp.se har dock använt ExpressVPN i flera år och har aldrig haft problem! Alltid snabb hastighet och stabil uppkoppling utan avbrott.

Registrera dig hos ExpressVPN om du enkelt och smidigt vill kunna låsa upp innehåll hos HBO Max när du är utomlands!

Kan man använda gratis VPN för HBO Max utomlands?

En del VPN-tjänster som erbjuds på marknaden utger sig för att vara helt gratis, vilket kan stämma, men det kan också vara så att du erbjuds en kortare period gratis för att sedan behöva betala. Vi rekommenderar inte att använda gratis VPN för att titta på exempelvis HBO Max utomlands. Det beror på att de tjänster som är helt gratis sällan har den kapacitet som krävs för att ta sig förbi streamingsajternas geoblockeringar, vilket är vad många vill använda sin VPN till.

För att vara säker på att du kommer kunna titta på HBO Max utomlands måste du välja en VPN som du betalar för och som har servrar i Sverige. Annars är det lönlöst. Det är alltid bättre att betala en liten slant för kvalité än att slösa tid på ofunktionella gratisversioner.

Att prova på en betaltjänst i exempelvis 30 dagar eller en vecka är däremot inget fel med. Det innebär bara att du får pengarna tillbaka ifall din VPN inte håller förväntningarna på olika sätt.

Bästa VPN för att se HBO Max utomlands

Många VPN-tjänster fungerar för att titta på HBO Max utomlands, men inte riktigt alla. Vi har gjort ett test och utsett 3 bästa VPN för detta ändamål, så att du ska spara tid och pengar i din jakt på den bästa tjänsten för dina behov.

ExpressVPN

ExpressVPN har funnits sedan 2009 och är en av de bästa VPN-tjänsterna på marknaden. Inte bara för att titta på HBO Max utomlands utan även för att hålla din information trygg och säker när du surfar på nätet. De har en extremt stark kryptering som även används inom det militära. Räkna med snabb uppkoppling och hastighet när du streamar innehåll från Sverige och andra länder.

ExpressVPN har 160 servrar i 94 olika länder varav Sverige är ett av dess. Du kan även låsa upp amerikanska Netflix för att ta del av deras utbud utan problem.

De loggar ingen information och har även en Kill Switch funktion som håller din information säker även vid tillfälliga avbrott i uppkopplingen.

Med ExpressVPN är priset ca 100 kr månadsvis, eller ca 50 kr/månad om du tecknar upp dig på 12 månader.

Se HBO Max utomlands med ExpressVPN

Surfshark

Surfshark är en av de nyare VPN-tjänsterna på marknaden då de lanserades 2018. De har dock ett stort antal servrar (hela 3 200 stycken i 91 länder) och kan erbjuda snabb uppkoppling till svenska servrar så att du kan titta på HBO Max utomlands, eller andra streamingsajter.

Hastighet och uppkoppling är i klass med ExpressVPN, även om vi tycker att ExpressVPN är snäppet vassare. Många använder Surfshark till att hålla sig anonyma på nätet eller för att få en svensk IP-adress när de ska koll på exempelvis SVT Play eller liknande.

Här kan du komma undan väldigt billigt om du signar upp dig på 24 månader i taget. Då betalar du ca 20 kr/månad, men i en klumpsumma. Per månad kostar abonnemanget hos Surfshark ca 100 kr per månad.

Se HBO Max utomlands med Surfshark

NordVPN

NordVPN är en VPN-tjänst som håller nästan samma klass som ExpressVPN men som har betydligt fler servrar ( 5000 stycken) dock i färre länder än vad ExpressVPN kan erbjuda. Dock har de många av sina servrar i Sverige, vilket gör att uppkopplingen och hastigheten i detta fallet är riktigt bra. Du kan utan problem använda NordVPN för att titta på HBO Max utomlands eftersom deras kapacitet mer än klarar av att ta sig förbi den typen av geoblockering.

Prismässigt ligger NordVPN inte långt ifrån Surfshark och du kan få ett pris på ca 20 kr per månad om du tecknar upp dig på 24 mån direkt. Månadsvis kostar det annars ca 100 kr.

Se HBO Max utomlands med NordVPN

Slutsats

Det finns många VPN-tjänster som kan låsa upp geoblockerat svenskt innehåll när du är utomlands, men vissa av dessa tjänster är bättre än andra. I den här artikeln har vi tipsat dig om 3 bästa VPN för att titta på HBO Max utomlands. Välj någon av dessa och prova på abonnemanget i 30 dagar. Är du inte nöjd kan du få pengarna tillbaka och välja en annan aktör. Vi här på VPNTopp.se är dock ganska säkra på att du kommer bli nöjd och inte ha några bekymmer med tjänsten oavsett vilken du väljer från vår lista.

ExpressVPN, NordVPN och Surfshark är tre utmärkta tjänster för att hålla din identitet anonym online och för att låsa upp olika länders geoblockeringar för exempelvis Netflix och SVT Play, utöver HBO Max.

Bästa VPN-tjänster

exrpessvpn-icon
ExpressVPN
norvpn-icon
NordVPN
Surfshark-VPN-icon-VPNtopp
Surfshark

Reklam:

VPNtopp är en gratis portal till VPN-tjänster. För att det ska vara gratis för dig får vi en liten avgift för att länka vidare till VPN-leverantörer.

Vi har dock inte kapacitet att täcka alla leverantörer där ute, eftersom det finns gott om dem. Vi hoppas fortfarande att du tycker att den här sidan är användbar och uppskattar att dela den med alla som kan vara intresserade av VPN-tjänster.

Vårt mål och önskan är att VPNTopp ska vara den bästa sidan i Sverige för integritet och säkerhet på nätet. Vi recenserar och testar olika VPN-tjänster, samt uppdaterar dig kring viktiga nyheter inom VPN och säkerhet på nätet.

Copyright ©2020 - 2023 VPNTopp - Value Marketing Ltd. Alla rättigheter förbehållna.