Se på C-more utomlands - med en bra VPN

De flesta av oss har en eller flera streamingtjänster vi använder i vardagen när vi vill koppla av med olika former av underhållning, som exempelvis C-more eller SVT Play. Men när du reser till ett annat land på exempelvis semester så kan du inte komma åt de flesta av dessa sajter och dess innehåll eftersom de använder så kallade geoblockeringar. Om du vill kunna titta på C-more utomlands behöver du en bra VPN som klarar jobbet!

Aktörer som C-more har inte rättigheter att visa sitt innehåll i något annat land och därför måste de ha den här geoblockeringen. Men du har all rätt att låsa upp den blockeringen genom att använda en VPN-tjänst som du kopplar upp dig på när du ska surfa online. Du får använda din VPN till vad som helst så länge du inte begår brott med hjälp av den.

När du använder en VPN som har svenska servrar kan du välja att koppla upp dig på någon av dessa för att få en anonym svensk IP-adress. När du sedan surfar in på C-more kommer sajten se att du har detta och låsa upp materialet precis som om du tittad från Sverige. Det hela går mycket fort och du märker knappt av att det sker. Använd din VPN till att avblockera geoblockeringar och skydda dina uppgifter och identitet på nätet!

Titta på C-more utomlands med ExpressVPN

För att kunna titta på C-more utomlands och ta del av alla deras filmer och serier behöver du alltså en VPN som klarar av uppdraget att omvandla din IP-adress till en svensk adress och även ta sig förbi streamingtjänsternas hårda blockeringar. Det finns många VPN:s på marknaden som klarar av detta, men den allra bästa för uppdraget är utan tvekan ExpressVPN.

ExpressVPN har många svenska servrar och en mycket snabb uppkoppling som gör att du kommer kunna titta på C-more utomlands utan problem med att det hackar eller laggar, så länge du har en någorlunda stabil internetuppkoppling. Du kan prova på ExpressVPN i 30 dagar för att se om du är nöjd med tjänsten. Om du inte är nöjd får du pengarna tillbaka efter den tiden, om du hör av dig till kundsupporten.

Se C-more utomlands med ExpressVPN

Hur du gör för att titta på C-more med ExpressVPN

  1. Klicka dig vidare till ExpressVPN via knappen här ovan
  2. Registrera dig hos ExpressVPN (du har 30 dagar pengarna tillbaka garanti)
  3. Ladda ner mjukvaran
  4. Installera mjukvaran (ta hjälp av kundsupporten om du har problem)
  5. Öppna appen och välj Sverige som “vald position”
  6. Klicka på den stora startknappen
  7. Din VPN kopplar upp sig på några sekunder
  8. Du kan nu surfa in på C-more och låsa upp allt material
Se C-more utomlands med ExpressVPN

Snabb ExpressVPN recension

ExpressVPN är en väldigt populär VPN-tjänst som lanserades år 2009 och som i skrivande stund har 160 servrar i 94 olika länder. De har en del servrar i Sverige, vilket gör att du kan använda tjänsten för att titta på C-more utomlands utan problem. ExpressVPN har en riktigt stark kryptering som är i samma klass som den militären använder.

Själva VPN-appen är mycket enkel att installera och använda och detta är en av de mest användarvänliga VPN-tjänsterna på marknaden. De har sällan problem med uppkoppling eller hastighet. Allt rullar på utan problem, år efter år. Vi kan intyga.

Du kan även använda ExpressVPN till att låsa upp andra länders geoblockeringar, förutom Sverige. Kanske du vill kolla in utbudet på amerikanska Netflix till exempel, eller Kanadas utbud? Det fungerar också utmärkt med ExpressVPN. Kör appen på upp till 5 enheter samtidigt utan problem. Hela familjen kan ladda ner appen på var sin enhet och använda den när de vill.

Om man behöver hjälp med installation eller andra frågor så har de en otroligt snabb och trevlig kundsupport som alltid löser alla problem. Vad det gäller priset så ligger ExpressVPN lite högre än de flesta VPN-tjänster på marknaden, men det skiljer inte mycket dem emellan generellt. Hos ExpressVPN kan du få ett abonnemang på en månad för ca 100 kr per månad, eller ca 50 kr/månad om du tecknar upp dig på 12 månader. Är du inte nöjd efter 30 dagar kan du få pengarna tillbaka.

Registrera dig hos ExpressVPN om du enkelt och smidigt vill kunna låsa upp innehåll hos C-more när du är utomlands!

Kan man använda gratis VPN för C-more utomlands?

När du surfar runt online på jakt efter en bra VPN kanske du stöter på en och annan gratis VPN. Dessa existerar absolut, men vi rekommenderar inte att du använder en helt gratis VPN för att titta på C-more utomlands och det finns olika anledningar till detta.

För det första så brukar de flesta gratis VPN:s inte klara av att ta sig förbi exempelvis Netflix, C-more, eller SVT Plays blockeringar. De har helt enkelt inte tillräckligt många svenska servrar, om de har några svenska servrar överhuvudtaget. I det här fallet är det totalt onödigt att slösa tid på att registrera dig, ladda ner mjukvara etc bara för att upptäcka att det inte fungerar. Då är det bättre med ett säkrare kort

En bra VPN-tjänst kostar inte mycket alls per månad och i stort sett alla kan ha råd med det. Ofta får du som sagt dessutom prova tjänsten i 30 dagar för att se att allt fungerar, men du måste vanligen betala först och sedan få pengarna tillbaka i sådant fall.

Om du väljer ett abonnemang där du betalar för exempelvis 24 månader direkt kan du få ett riktigt bra pris hos de flesta aktörer, och ibland så lågt som 20 kr per månad!

Bästa VPN för att titta på C-more utomlands

Undrar du vilken som är bästa VPN för att titta på C-more utomlands? Då ska vi hjälpa dig lite på traven och lista våra tre favoriter för detta ändamål. Sedan ska du också komma ihåg att du även får många andra fördelar med på köpet när du registrerar dig hos en VPN-tjänst. I vissa fall kan du få gratis antivirus program till exempel, men de flesta tjänster har även Kill Switch-funktioner och många andra länder förutom Sverige som du kan välja. Här kommer våra topp 3 VPN-tjänster för att titta på C-more utomlands.

ExpressVPN

ExpressVPN är just nu den bästa VPN-tjänsten för dig som vill byta IP-adress för att kunna titta på C-more utomlands, men de kan också låsa upp SVT Play och Netflix till exempel. Hastigheten på deras uppkoppling är riktigt bra och du kan räkna med bra bildkvalité.

ExpressVPN sparar aldrig några loggar och de kan erbjuda 160 servrar i 94 olika länder varav Sverige är ett av dem. Appen är användarvänlig och du kommer inte ha några problem att förstå hur allt fungerar.

Deras Kill Switch funktion håller din information säker även vid tillfälliga avbrott i uppkopplingen.

Med ExpressVPN du betala antingen ca 100 kr månadsvis, eller ca 50 kr/månad om du tecknar upp dig på 12 månader. Du kan prova på tjänsten i 30 dagar och få pengarna tillbaka om du inte tycker att de levererat enligt förväntan.

Se C-more utomlands med ExpressVPN

Surfshark

Det finns också en del relativt nya VPN-tjänster på marknaden som tagit mark ganska fort tack vare att de tagit sig an betydligt fler servrar än exempelvis ExpressVPN. Antal servrar behöver dock inte vara ett tecken på kvalité. Surfshark är en sådan VPN-tjänst som lanserades 2018 och som många använder till att låsa upp geoblockeringar för exempelvis Netflix och C-more med flera, eftersom de har ett antal servrar i Sverige. De har idag 3 200 servrar i 91 olika länder och kan leverera riktigt hög hastighet.

Surfshark har en av bästa prisbilderna av alla VPN:s på marknaden. Här kan du få ett månadsabonnemang för bara 20 kr i månaden om du tecknar upp dig på 24 månader direkt. Annars kostar det ca 100 kr per månad och du kan avsluta när du vill.

Se C-more utomlands med Surfshark

NordVPN

NordVPN är en annan känd aktör som många svenskar använder för att titta på C-more utomlands, eller streama annat innehåll från andra länder. De är i klass med ExpressVPN men har många fler servrar, hela 5 000 stycken i 52 länder. Så antalet länder är färre än hos både ExpressVPN och Surfshark. NordeVPN kan leverera väldigt snabb hastighet och maskerar din IP-adress med högst typen av kryptering.

Vad det gäller priset ligger NordVPN ungefär i samma klass som Surfshark och de har samma typ av upplägg. Signa upp dig på exempelvis 24 månader för 20kr/mån eller betala 100 kr per månad.

Se C-more utomlands med NordVPN

Slutsats

Sammanfattningsvis kan vi alltså konstatera att det går alldeles utmärkt att titta på C-more utomlands med hjälp av en bra VPN-tjänst. Du behöver en VPN som klarar av att ta sig förbi de hårda geoblockeringar som de olika streamingtjänsterna har. En gratis VPN gör oftast inte jobbet, utan gör dig bara besviken.

Testa på någon av de VPN-tjänster vi listat på den här sidan och få pengarna tillbaka efter 30 dagar om du inte är nöjd. Förutom att du får en svensk IP-adress när du använder en VPN så att du kan komma in på exempelvis C-more och SVT Play, så kommer du också skydda din identitet och dina personliga uppgifter från att hamna i fel händer. Med en VPN är du skyddad mot bedrägerier och hackingförsök!

Bästa VPN-tjänster

exrpessvpn-icon
ExpressVPN
norvpn-icon
NordVPN
Surfshark-VPN-icon-VPNtopp
Surfshark

Reklam:

VPNtopp är en gratis portal till VPN-tjänster. För att det ska vara gratis för dig får vi en liten avgift för att länka vidare till VPN-leverantörer.

Vi har dock inte kapacitet att täcka alla leverantörer där ute, eftersom det finns gott om dem. Vi hoppas fortfarande att du tycker att den här sidan är användbar och uppskattar att dela den med alla som kan vara intresserade av VPN-tjänster.

Vårt mål och önskan är att VPNTopp ska vara den bästa sidan i Sverige för integritet och säkerhet på nätet. Vi recenserar och testar olika VPN-tjänster, samt uppdaterar dig kring viktiga nyheter inom VPN och säkerhet på nätet.

Copyright ©2020 - 2023 VPNTopp - Value Marketing Ltd. Alla rättigheter förbehållna.