Se på TV4 Play utomlands - med en VPN

Streamar du ofta innehåll och vill kunna titta på TV4 Play utomlands? Kanske du vill se senaste avsnittet av Idol eller Så mycket bättre, trots att du är på semester. I detta fallet behöver du en bra VPN som kan låsa upp de geoblockeringar som TV4 Play använder sig av. De har bara rättigheter till att visa sitt material inom Sveriges gränser och därför måste de blockera alla IP:adresser som inte är svenska.

Med en VPN kan du koppla upp dig på en svensk server och “lura” dessa geoblockeringar att du befinner dig i landet. Så länge du inte använder din VPN-tjänst till att begå brott så är det helt lagligt att använda det, även för att låsa upp TV4 Play, SVT Play eller Netflix till exempel.

Om du använder TV4 Play utomlands utan VPN kommer du inte åt något material alls, till skillnad mot SVT Play där vissa program är tillgängliga ändå. Du låser inte bara upp geoblockeringar med din VPN utan samtidigt skyddar du också din känsliga information från att hamna i fel händer när du lämnar spår efter dig online. Med en VPN maskerar du din IP:adress och kan surfa anonymt.

Titta på SVT Play utomlands med ExpressVPN

För att komma åt allt material på SVT Play behöver du en svensk IP:adress, vilket är vad en VPN kan hjälpa dig med. När du ansluter till din VPN kommer den att koppla upp sig mot en svensk server och samtidigt skydda din känsliga information. När du sedan klickar dig in på SVT Play kommer sidan se att det är en svensk IP:adress och släppa in dig. Det hela går automatiskt om din VPN är igång.

Väldigt många VPN-tjänster på marknaden idag kan erbjuda svenska servrar när du kopplar upp dig, men vissa tjänster är bättre än andra. Om du vill ha ett tips på en riktigt bra VPN för SVT Play kan vi rekommendera att du provar ExpressVPN. Du kommer inte att bli besviken och priset är rimligt. Du behöver inte binda upp dig utan kan köra på månad för månad om du vill.

Se TV4 Play utomlands med ExpressVPN

Hur du gör för att titta på TV4 Play med ExpressVPN

  1. Klicka dig vidare till ExpressVPN via knappen här ovan
  2. Registrera dig hos ExpressVPN (du har 30 dagar pengarna tillbaka garanti)
  3. Ladda ner mjukvaran
  4. Installera mjukvaran (ta hjälp av kundsupporten om du har problem)
  5. Öppna appen och välj Sverige som “vald position”
  6. Klicka på den stora startknappen
  7. Din VPN kopplar upp sig på några sekunder
  8. Du kan nu surfa in på TV4 Play
Se TV4 Play utomlands med ExpressVPN

Snabb ExpressVPN recension

En av de mest stabila VPN-tjänsterna på marknaden är ExpressVPN som funnits med sedan 2009 och är en av de äldsta aktörerna i branschen. Många svenska användare väljer just ExpressVPN eftersom de har svenska servrar, mycket säker kryptering som även används av militären, samt väldigt bra kundsupport.

Dessutom är det enkelt att använda appen när du laddat ner mjukvaran och du kommer sällan märka av några störningar i uppkopplingen så länge din internetuppkoppling är stabil. De har 160 servrar i 94 länder såsom Sverige, USA, Tyskland, Frankrike, Kanada osv.

När du registrerat dig hos ExpressVPN kan du använda tjänsten på hela 5 enheter samtidigt. Så om ni är en hel familj som ska på semester kan alla låsa upp vilka svenska sidor de vill när de sätter igång VPN-appen i sina enheter.

Kundsupporten är exemplarisk och du får alltid snabb hjälp dygnet runt, men allt som allt är det en busenkel VPN-tjänst att använda för många olika ändamål.

Du kan alltid prova på tjänsten under 30 dagar och få pengarna tillbaka om du känner att du är osäker på hur den presterar på just din enhet. I övrigt har de mycket rimliga priser där du kan få ett månadsabonnemang för ca 100 kr i månaden och ett 12 månaders abonnemang för bara 50 kr i månaden.

Registrera dig hos ExpressVPN om du enkelt och smidigt vill kunna låsa upp innehåll hos TV4 Play när du är utomlands!

Kan man använda gratis VPN för TV4 Play utomlands?

En del VPN-tjänster gör reklam för att de är gratis. Oftast handlar det om en gratis provperiod på ett visst antal dagar, eller så är det verkligen en helt gratis VPN, som dock brukar vara ganska värdelösa i ärlighetens namn. Ofta klarar dessa tjänster inte av att avblockera exempelvis TV4 Play, SVT Play eller Netflix och de har inte lika starkt skydd som de tjänster du betalar en liten slant för per månad - och det är verkligen en liten slant. VPN är värt att betala för.

En gratis VPN har inte heller alltid svenska servrar överhuvudtaget, vilket betyder att du inte kan få en svensk IP:adress när du surfar med tjänsten, och därmed kommer du att vara blockerad från vissa svenska sajter.

Hastigheten på gratis VPN-tjänster är ofta inte den bästa och det kan vara enormt frustrerande att uppkopplingen laggar när du är mitt uppe i en spännande film eller TV-serie. Så den enda gången du ska satsa på en gratis VPN är egentligen när du får prova på en betaltjänst en tid och få pengarna tillbaka vid missnöje.

Bästa VPN för att se TV4 Play utomlands

Om du undrar vilka VPN som är bäst för att titta på TV4 Play utomlands så kan vi rekommendera tre stycken bra tjänster för detta ändamål. Om du vill lära dig ännu mer om en specifik VPN kan du klicka dig vidare till själva sajten eller till vår egen längre recension här på VPNTopp.se.

ExpressVPN

Grundat 2009. Har 160 servrar i 94 länder har många servrar i Sverige, vilket gör att uppkopplingen och hastigheten är snabb och problemfri för den som vill komma in på svenska sajter. Med ExpressVPN kan du låsa upp TV4 Plays geoblockering och titta på innehållet med en svensk IP:adress.

ExpressVPN loggar aldrig information och har en Kill Switch funktion som håller din information säker även om ett avbrott i internetuppkopplingen skulle ske.

Betala antingen ca 100 kr månadsvis, eller 50 kr/månad om du tecknar upp dig på 12 månader.

Se TV4 Play utomlands med ExpressVPN

Surfshark

VPN-tjänsten Surfshark (med det charmiga namnet) har funnits med sedan 2018 och är en relativt ny aktör på marknaden, som dock tagit mark fort. De har idag väldigt många servrar världen runt, hela 3 200 stycken i 91 olika länder, exempelvis Sverige. Du kan utan problem använda Surfshark till att låsa upp geoblockeringar hos TV4 Play eller Netflix till exempel.

Med Surfshark får du alltid en snabb, stabil uppkoppling och en tjänst som är enkel att installera samt använda i vardagen. Krypteringen är stark och håller dig 100% trygg när du använder Surfshark VPN.

Priset för att investera i den här tjänsten är bland de lägsta på marknaden om du tecknar upp dig på minst 24 månader på en gång, vilket inte kostar mer än 20 kr i månaden. Om du bara vill köra månad för månad kostar det ca 100 kr.

Se TV4 Play utomlands med Surfshark

NordVPN

NordVPN är en mycket stabil VPN-tjänst som är en av ExpressVPN:s största konkurrenter. De har många svenska servrar och totalt har de 5 000 servrar i 52 länder. NordVPN fungerar kanon för att titta på TV4 Play utomlands. De har i stort sett samma standard som ExpressVPN vad det gäller uppkoppling, hastighet, kundsupport, pris etc.

Vad det gäller priset ligger NordVPN inte långt ifrån Surfshark och du kan få ett pris på ca 20 kr per månad om väljer 24 mån direkt. Månadsvis kostar det annars ca 100 kr.

Se TV4 Play utomlands med NordVPN

Slutsats

Bästa lösningen för att kunna titta på TV4 Play, Netflix eller SVT Play utomlands är att skaffa sig en bra VPN med svenskar servrar. När du kopplar upp dig på en VPN omvandlas din IP:adress till det land du väljer. Har du då valt Sverige i listan på din VPN-tjänst, så kan du avblockera innehåll som är låst om man befinner sig utanför landets gränser. De tre VPN-tjänster vi vill rekommendera för detta ändamål är ExpressVPN, NordVPN och Surfshark.

Oavsett vilken VPN du väljer på den här listan kommer du att kunna låsa upp geo blockeringar hos SVT Play, Netflix, HBO och många fler, samt kunna surfa tryggt och säkert.

Bästa VPN-tjänster

exrpessvpn-icon
ExpressVPN
norvpn-icon
NordVPN
Surfshark-VPN-icon-VPNtopp
Surfshark

Reklam:

VPNtopp är en gratis portal till VPN-tjänster. För att det ska vara gratis för dig får vi en liten avgift för att länka vidare till VPN-leverantörer.

Vi har dock inte kapacitet att täcka alla leverantörer där ute, eftersom det finns gott om dem. Vi hoppas fortfarande att du tycker att den här sidan är användbar och uppskattar att dela den med alla som kan vara intresserade av VPN-tjänster.

Vårt mål och önskan är att VPNTopp ska vara den bästa sidan i Sverige för integritet och säkerhet på nätet. Vi recenserar och testar olika VPN-tjänster, samt uppdaterar dig kring viktiga nyheter inom VPN och säkerhet på nätet.

Copyright ©2020 - 2023 VPNTopp - Value Marketing Ltd. Alla rättigheter förbehållna.